DESPRE NOI

CU CE NE OCUPAM?

Suntem o companie cu peste 17 ani experienta in domeniu, care ofera servicii de calitate pentru transportul vehiculelor dumneavoastra. Indiferent de situatie, ne asiguram ca masina dumneavoastra ajunge la destinatie in siguranta si la timp.

Dispunem de o flota moderna de camioane de tractare, echipate cu cele mai noi tehnologii pentru a asigura transportul in cele mai bune conditii. Personalul nostru este calificat si instruit in mod regulat pentru a va oferi servicii de calitate.

Serviciile noastre includ tractari pentru autoturisme, camioane, motociclete si alte vehicule, precum si transportul vehiculelor in afara tarii. De asemenea, oferim servicii de recuperare a vehiculelor avariate sau implicate in accidente.

De asemenea, suntem dedicati sa oferim servicii de calitate si profesionale clientilor nostri, si facem tot posibilul pentru a raspunde la orice nevoie sau solicitare. Ne straduim sa oferim servicii competitive si transparente, astfel incat sa va puteti face o idee despre costurile si serviciile pe care le oferim inainte de a lua o decizie.

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice nevoie de tractare sau transport auto. Suntem aici pentru a va oferi servicii rapide si sigure la preturi accesibile.

Detinem Licenta de Transport Intern si International, precum si atestate profesionale in domeniul transporturilor

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare sau cerere de oferta.

  • 0763633226

  • 0773861950